top of page
0389.jpg
Søg
  • Forfatters billedeAnnachanell Staniok

Ønsker du et liv i synkronicitet og samskabelse med universet .... læs med her..

Opdateret: 16. jan. 2023Kære sjæl.


Er tiden inde til du kræver din oprindelighed tilbage, og at du sætter en intention om, at du er klar til et liv med langt mere indre fred og frihed…

Jeg har sammen med Pia The White Shaman skabt materialet og videoen til “VIBRATIONSKODEN TIL DIN UNIVERSELLE ADGANG”.


En video der viser dig hvordan du kan lykkes med at leve et liv i synkronicitet og samskabelse med universet og der igennem skabe det liv du drømmer om.


I videoen beskriver vi blandt andet de tre vigtigste skridt til at kommunikere med universet.


Vi fortæller om hvordan rejsen ind til den ultimative frihed og fred starter med din villighed til at “overgive “ dig til universet og der igennem slippe al form for kontrol og styring af dit liv.


På videoen fortæller vi vores egne historier og om alt det, der er blevet muligt for os ved at åbne for denne fuldkommne magiske adgang til samskabelse med Universet. Samtidigt åbner vi dine øjne for, hvordan dette også er muligt for dig.


Uanset hvor du står i dit liv lige nu, og hvor umuligt det end måtte synes, så ved vi, at det også er muligt for dig. Vi kommer begge fra et liv, der har været alt andet end en dans på røde roser. Vi er i dag begge lykkedes med at finde tilbage til vores oprindelige sandhed; dem vi er dybt i Sjælen fuld af kærlighed og fred.


Vi afslutter videoen med at iværksætte en Healing, der er med til at bringe dig i retning af en åbning, så du fra et energetisk plan er klar til at gå vejen. Herfra er ansvaret dit, og vi vil gerne minde dig om, at du ikke længere behøver at begrænse dig selv.


Du er FØDT TIL den adgang; det er din RET.


Udover videoen finder du i den lukkede facebookgruppe 4 opgave ark med disse fire overskrifter:


  1. Skab dit eget Tillids-Manifest-Mantra

2. Du er ikke din Frygt, du ER ren

Kærlighed (En hjælp til at sætte dig fri af din blokerende Frygt)

3. Tre skridt til at påbegynde din medskabelse med Universet

4. Træn dig i din Overgivelse til Universet

Ønsker du adgang til videoen og den lukkede facebookgruppe med materialet så send mig privat besked og overfør 666; til mobilpay 48273.

Er du interesseret i mere fra os så skriv til mig via en pb idet vi snart sætter datoen for en fysisk dag med en workshop i samme ånd.I uendelig kærlighed Annachanell

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FJERNHEALING I AFTEN

F J E R N H E A L I N G I A F T E N 🤍 Tilgivelse er den største hjerteåbner og mulighed for transformation. Bitterhed , vrede, sorg og nag gør os svage , modløse og sænker vores vibration. Når du t

Comments


bottom of page