top of page
0389.jpg
Søg
  • Forfatters billedeAnnachanell Staniok

Er du også som mor påvirket af hvad alle andre tænker,og mener der er bedst ...

Opdateret: 7. jan. 2018

Er du også som mor påvirket af hvad alle andre tænker,og mener der er bedst for dit barn ? 💕

Som mor til et udfordret barn kan det være vanskeligt at navigere i et bølgende hav af meninger, og velmenende råd fra udefrakommende, familie og andre relationer. 🌸

Jeg følte som mor, at jeg dagligt blev bombarderet med , hvordan jeg skulle behandle/medicinere mit barn, og også mange meninger om , hvordan jeg skulle opdrage mit barn. Det var en konstant fordømmelse af det jeg gjorde eller ikke gjorde. 💕

Det skabte usikkerhed og forvirring konstant at blive rådgivet i forskellige retninger , og til sidst kunne jeg slet ikke "høre" hvad jeg selv mente om situationen eller mærke,hvad jeg selv følte var rigtigt for mit barn . 🌸

Indtil jeg til sidst tog en beslutning om kun at lytte til mig selv, og begyndte at følge de ting,der talte til mit moderhjerte, og det som jeg fornemmede ville være det rigtige for mit barn . 💕

Det var absolut ikke uden modstand fra alt og alle omkring mig , selv mine allernærmeste relationer kunne ikke affinde sig med jeg valgte alternative veje og behandlinger. Eller gjorde noget andet end det forventede . 🌸

Men inden i føltes det så rigtigt og jeg kunne se den positive effekt det havde på mit barn. 💕

Som mor ved DU altid , hvad der er bedst for dit barn , du er den der kender dit barn allerbedst.🌸

Så hvis du tør lytte til din indre stemme fremfor alle de udefrakommende meninger og holdninger , og du åbner dit moderhjerte op, og giver slip i frygten og angsten for at du fejler. Samt giver slip i troen på at andre ved bedre end dig og har alle løsningerne . 💕

Svaret finder du inde i dig , gerne med hjælp fra andre , men du skal være den der har ansvaret og fører an, og først og fremmest skal det føles rigtigt. 🌸

Det var en kæmpe sejr, da vi før sommerferien sad ude i psykiatrien for at få min søn afsluttet derfra, da han havde været medicinfri i over et år.💕

Vi fik aldrig opbakning fra det offentlige system på de mange alternative tiltag vi benyttede os af . 🌸

Men den dag ved jeg , at uanset hvor upåvirket de indtil da havde været af de metoder vi benyttede os af, da vækkede vi deres nysgerrighed og interesse.💕

Der var mange formaninger om at medicinen kunne blive erstattet af rusmidler , når man var teenager med Adhd og havde brug for at dulme uroen på andre måder . 🌸

I et splitsekund tog frygten og angsten over om det ville ske , men kun indtil jeg igen fik kontakt til mit moderhjerte , der med sindsro fortalte mig , at det ikke kommer til at ske . 💕

Det kommer ikke til at ske, fordi jeg hele tiden fornemmer, og har hånd i hanke med , hvor i loopet min søn er , og hvilke symptomer han har . Sammen finder vi alternative måder at komme symptomerne til livs . Dette er også en måde at hjælpe ham til selv at tage ansvar og afhjælpe de udfordringer der kommer hen af vejen. At lære ham hele tiden at mærke efter hvad han har brug for og selv vælge, hvad der er bedst for ham. 🌸

For udfordringerne forsvinder ikke , symptomerne er de samme , blot er tilgangen til dem anderledes . 💕

Så husk på ,når du næste gang står med en beslutning, der skal tages i forhold til dit barn , lær at konsultere dig selv først , lyt til din indre stemme og lad dit moderhjerte guide dig med al den visdom det besidder. Vis dit barn vejen ved at gå den selv 🌸

Undgå at lade dig påvirke af den modstand og kritik du møder omkring dig , og vid at selvom du vælger andre veje end de mest gængse, selvom du bliver ignoreret eller set på med dømmende øjne, så er du med til at inspirere andre og så bittesmå frø i dem til at følge deres egen indre stemme og deres moderhjerte ❤️


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FJERNHEALING I AFTEN

F J E R N H E A L I N G I A F T E N 🤍 Tilgivelse er den største hjerteåbner og mulighed for transformation. Bitterhed , vrede, sorg og nag gør os svage , modløse og sænker vores vibration. Når du t

Comments


bottom of page