top of page
0389.jpg
Søg
  • Forfatters billedeAnnachanell Staniok

Kender du til det at glemme kærligheden til fordel for magten ?

Vi har vist alle prøvet det ...

Det der med at glemme kærligheden til fordel for at få magten . Retten til at have ret Kontrollen over situationen Ikke at tabe ansigt Eller give sig i angst for at den anden skal få ret.

Det udspiller sig dagligt i familier og relationer Måske opdager vi det slet ikke Måske er det blevet en simpel vane En daglig kamp Måske overvejer eller indser vi slet ikke konsekvenserne ved det heller.

Vi lukker bare af for hjertet og lader hovedet styre os væk fra kærligheden.

Giver langsomt slip i det aller vigtigste.. kærligheden og den gensidige respekt Ligeværdigheden uanset forskelle Nærheden, ømheden og tilliden.

Istedet bliver vi kolde , nøjeregnende og tænker kun på at være den med magten , den der får ret og dermed den der bliver gjort uret imod.

Vi bliver blinde for kærligheden

Og på sigt får det katastrofale konsekvenser. Ikke engang der får vi måske øjnene op for hvad det var der skete. Istedet giver vi det bare en anden mening der skaber plads til magten.

Hvis du kan genkende dette så overvej hvad det ville gøre ved din situation, hvis du gav magten til kærligheden istedet for at stræbe efter magten af situationen , kontrollen og retten til at have ret.

Kom tilbage i hjertet og se situationen derfra 🖤


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FJERNHEALING I AFTEN

F J E R N H E A L I N G I A F T E N 🤍 Tilgivelse er den største hjerteåbner og mulighed for transformation. Bitterhed , vrede, sorg og nag gør os svage , modløse og sænker vores vibration. Når du t

bottom of page