top of page
0389.jpg
Søg
  • Forfatters billedeAnnachanell Staniok

Når friheden kalder og man føler sig klar til at bruge sine"engle"vinger......

 

Jeg har været på en lang rejse (der stadig fortsætter) omkring indre frihed og vejen hjem til mig selv.


FRIHED er en af mine allervigtigste værdier i rejsen tilbage til mig selv og i livet generelt.

 

Jeg er af natur eventyrlysten, spontan og vildt impulsiv og det hænger ikke sammen med at være bundet op på noget heller ikke på materialistiske ting.


Jeg har allerede haft det hele fra den materialistiske verden. Stort luksus hus , båd , bilpark, ... you name it !!!!


Men intet af det gjorde mig lykkelig, fordi jeg ikke var hjemme i mig selv og fordi jeg ikke lyttede til mit hjerte og fulgte min sjæls kald .


Jeg har taget mange skridt på vejen de sidste par år, og nu mærker jeg at tiden er kommet til det næste vigtige skridt hen imod friheden.


Mit smukke sjælfulde hjem er sat til salg. Om lidt er jeg ikke kun en fri sjæl, men også fri for at være "bundet op" og holdt tilbage af materialistiske ting og forpligtigelser.


Jeg har leget håndværker , gartner og alt -mulig mand i way too mange år og helt ærligt det gør faktisk ikke rigtigt noget godt for ens feminine energi at påtage sig alt for mange opgaver i den retning.


Mit stjernetegn er skytten. Jeg er drevet af ild og en konstant craving efter at udforske , søge og åbne nye veje og muligheder.

 

Jeg har ingen planer for fremtiden, men skriver min historie for hvert skridt jeg tager på rejsen for hver dag der går og det er ALDRIG kedeligt.


Som "kulisserne" på vejen skifter ligeledes gør min sandhed omkring livet og mine overbevisninger.


Jeg opdager konstant nye sider af mig selv, nye muligheder og nye veje der dukker op.


Der er stilhed 


Der er masser af grin 


Der er plads til “omveje”


Det er nogen gange meget tårevædet 


Der er masser af glæde 


Der er sorg 


Der er længsler 


Men mest af alt er der plads til at leve ud fra hjertet og følge min intuition der kærligt guider mig på vej i den "rigtige" eller den "forkerte "retning.


For der findes ikke nogen rigtig eller forkert vej, vi skal gå alle vejene for at ende der hvor livet giver mening og der hvor kærligheden er altomfavnende og størst.


Derfor er jeg aldrig bange for at træffe et "forkert" valg eller at bevæge mig i en "forkert" retning da jeg læner mig ind i tilliden om, at jeg bliver guidet den vej jeg skal. UANSET HVAD...

Jeg ved aldrig hvordan mit liv ser ud imorgen og jeg ELSKER alt ved det. 

Øjeblikkene 


Overraskelserne 


Nysgerrigheden


Hverdags magien 


Åbenbaringerne 


Det uventede 


At flyde med energien, der hvor der bare er flow. Der hvor det føles godt. At følge det flow og bare give sig hen er noget af det mest fantastiske jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Det kan være svært at forstå for mange.

 

Men heldigvis behøver vi ikke leve et liv som andre skal forstå.

 

Friheden kalder og jeg føler mig klar til endeligt at bruge mine "engle" vinger. Jeg behøver intet kort der skal vise mig vej og fortælle mig i hvilken retning jeg skal gå eller hvor jeg skal hen.


Når blot jeg mærker og finder ind til mit værd, lytter til mit hjerte og mærker de værdier der er allervigtigst for mig så fører det mig helt automatisk “hjem”💜
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FJERNHEALING I AFTEN

F J E R N H E A L I N G I A F T E N 🤍 Tilgivelse er den største hjerteåbner og mulighed for transformation. Bitterhed , vrede, sorg og nag gør os svage , modløse og sænker vores vibration. Når du t

Comentários


bottom of page