top of page
0389.jpg
Søg
  • Forfatters billedeAnnachanell Staniok

Tager du livet for givet...


Vi har tendens til at tage det at trække vejret for givet.


Vi tager livet for givet.


Og vi glemmer at:


Hver eneste morgen vi vågner, slår øjnene op til solopgangen, duften af kaffe og nærværet af vores kære ved siden af os er en KÆMPE GAVE.


Hver eneste gang vi tager en indånding og en udånding, sender ilt rundt i hele vores system og holder kroppen i live er en KÆMPE GAVE.


Hver eneste gang vi oplever at modtage kærlighed, at være elsket eller at få lov til at elske andre og dele kærlighed ud i verden er en KÆMPE GAVE.


Hver eneste oplevelse, store som små, og hver eneste mulighed vi bliver givet her i verden for at blive en bedre udgave af os selv er en KÆMPE GAVE.


HVER DAG ER EN KÆMPE GAVE, uanset hvad vi slås med der kan få det til at virke som det modsatte.

Idag inviterer jeg dig til at gå på opdagelse i alt det du dagligt bare tager for givet.


Vi kan ALDRIG tage livet for givet.


Det opdager vi når der pludselig bliver blokeret for livets strøm, og det bare at skulle trække vejret bliver besværligt eller umuligt.


Lige nu kan du jo mærke efter om du kan trække vejret frit sådan helt ned i bunden af din mave. Ofte er vores vejrtrækning kun tilstede i den øverste del af vores krop ex. pga. stress, fastlåste følelser, traumer og energiblokeringer, der blokerer for at vi kan tage livet helt ind.


Prøv at lukke dine øjne et kort øjeblik og observer din vejrtrækning uden at ændre på den


Måske opdager du at din egen vejrtrækning rent faktisk er overfladisk eller at det er svært for dig at trække vejret helt ned i bunden af maven


Og det gode ved at opdage det er at du bliver bevidst om det og at du stadig har VALGET og MULIGHEDEN for at ændre det ….ENDNU ……for det er absolut ingen selvfølge, hvis vi ikke passer på os selv.


Men du kan tage en aktiv beslutning om at du vil begynde at værdsætte og passe bedre på din krop fra dette øjeblik. Og lige der mens du sidder med lukkede øjne og trækker vejret kan du vælge at lade hver en celle i din krop blive fyldt op med dyb taknemmelighed.


En taknemmelighed der burde være der HVER DAG over at få lov at trække vejret og holde kroppen i live.


Med den holistiske tilgang til kroppen siger man at åndedrætsystemet begynder at bryde sammen, når man bærer på følelser af ensomhed, uværdighed, had, nag , bitterhed, sorg ,fordømmelse og vrede. Når man er ved at drukne i tilbageholdte tårer og tristhed.


Derfor er det SÅ vigtigt vi giver slip i alle fortrængte, undertrykte og fastlåste følelser. At vi

får lukket op for dem , sat ord på dem og får forløst og sluppet dem fra kroppen, så de ikke længere blokerer for energien inde i vores system og lukker af for livets strøm


Træk vejret i taknemmelighed og luk op for din smukke livsenergi og kom så ud og nyd dagen


Kærlighed, lys og healing


Annachanell0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FJERNHEALING I AFTEN

F J E R N H E A L I N G I A F T E N 🤍 Tilgivelse er den største hjerteåbner og mulighed for transformation. Bitterhed , vrede, sorg og nag gør os svage , modløse og sænker vores vibration. Når du t

bottom of page