top of page
0389.jpg
Søg
  • Forfatters billedeAnnachanell Staniok

TROR DU PÅ GODE TING KAN KOMME NEMT AF SIG SELV...

En af de største forhindringer vi kan have i ikke at opnå vores mål og drømme er når vi selv blokerer for vores evne til at manifestere.


Fordi vi har MODSTAND på at have det godt...


Tror du på at gode ting kan komme til dig nemt ? Uden du knokler røven ud af bukserne ?


Tror du på dine største drømme og dine dybeste ønsker bare kan strømme ind i dit liv på den mest naturlige måde ?


Eller er du af den overbevisning ,at alt hvad der er værd at have i dit liv kræver et kæmpe overskud og hårdt arbejde fra din side?


Du har måske endda hørt dine forældre sige "hvad der kommer nemt går nemt" eller "man må yde før man kan nyde"eller "hastværk er lastværk"


Vi holder fast i en frygtbaseret tankegang fordi det er hvad vi er vant til for at føle os trygge.


Vi tror på "vi bliver nødt til at knokle røven ud af bukserne for at få succes "eller "hvis jeg ikke konstant strammer mig an så falder det hele til jorden" eller "jeg duer heller ikke til det her, der er mange andre der er meget bedre til det samme"


Når vi har disse tanker så er energien omkring os fyldt med frygt og modstand, og det er den modstand vi har på "at have det godt".


Den modstand blokerer for alt det gode vi gerne vil have ind i vores liv. Vi spænder ben for os selv, når vi ikke tror på det kan lykkedes. så slip den modstand og istedet kom op i samme vibration, som det du ønsker at tiltrække.


Når vi slipper modstanden føler vi en lettelse, vi skal ikke længere knokle, men vi tror på tingene kommer af sig selv. Vi begynder at tiltrække løsninger frem for problemer. Når vi har det godt så flyder ALT nemmere.


Det kan lyde nemt men virkelig være svært at implementere fordi "frygten " har såden et stort tag i os. Ubevidst har vi måske så meget modstand på "at have det godt" at vi ligefrem forventer at livet SKAL være hårdt. Og når vi er i den vibration så er det det vi tiltrækker.


Så start med at blive opmærksom ....Har du modstand på "at have det godt"? Forventer du at visse situationer bliver svære eller at livet SKAL være hårdt ?


Måske skulle du begynde at fortælle dig selv noget andet end det du gør nu ...forvente noget andet ...tillade dig selv at.slippe modstanden på "at have det godt".


Jeg startede med at løbe for 9 dage siden efter en sindsyg lang pause. Inden jeg tog mig sammen havde jeg en meget lang negativ snak med mig selv om "at det kunne jeg nok ikke komme igang med igen" og "jeg fylder snart 50 så det er svært at komme i form " og ved den snak kunne jeg ligefrem mærke, hvor tung min krop føltes og hvor hårdt det ville blive at komme igang igen efter så lang tid. Jeg havde stort set givet op på forhånd. Heldigvis kommer min stædighed mig til gode og jeg bliver løsningsorienteret.


I mine coachinger bruger jeg tit visualiseringer. I de visualiseringer beskriver vi ned til mindste detalje hvad vi vil tænke, føle, høre når vi står derude og har nået målet. Når man med lukkede øjne giver sig selv lov til virkelig at mærke, hvordan det vil føles at stå derude på den anden side, så sker der noget i energien.


Når vi ikke lader vores negative selvsnak definere hvad vi istand til eller ikke er istand til. Når vi tror på vi har de ressourcer der skal til for at kunne lykkes også uden besvær. Når vi tror på os selv, tænker positivt og virkelig forestiller os og mærker den der følelse af "at have det godt " når målet er nået.


SÅ LYKKEDES DET PLUDSELIGT...


Og idag løb jeg 10 km kun efter at have trænet 5 gange bare ved at bruge visualisering og fokusere på den følelse af "at have det godt" efter.


Uanset om vi tror vi kan eller ikke kan så får vi RET..... Fordi vi er et resultat af det vi har tænkt og den vibration vi sender ud.


Har du et mål du gerne vil nå eller en drøm du længes efter skal gå i opfyldelse og er du blevet nysgerrig på det her med visualisering og vibration så kontakt mig endelig på


www.annachanellstaniok.com


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FJERNHEALING I AFTEN

F J E R N H E A L I N G I A F T E N 🤍 Tilgivelse er den største hjerteåbner og mulighed for transformation. Bitterhed , vrede, sorg og nag gør os svage , modløse og sænker vores vibration. Når du t

bottom of page