top of page
0389.jpg
Søg
  • Forfatters billedeAnnachanell Staniok

Vidste du at du kan have op til flere hundrede følelser fastlåst i din krop ?


Den gennemsnitlige voksne har sandsynligvis omkring 350 fangede og fastlåste følelser i kroppen.


Undertrykte følelser dør aldrig. De bliver begravet levende og vil senere komme frem på en grim måde.” Sigmund Freud.

Fastlåste følelser kan have stor påvirkning i vores liv.


De påvirker os både følelsesmæssigt og fysisk. De kan få os til at træffe de forkerte beslutninger og drage forkerte konklusioner.


Fastlåste følelser kan styre os ubevidst og få os til at overreagere og fejlfortolke adfærd og sabotere, hvad der ellers kunne være gode forhold og relationer.


Fastlåste følelser kan være underliggende årsag til f.eks følelsesmæssig stress, depression, angst og selvsabotage af al mulig karakter.


De fastlåste følelser kan forårsage mange fysiske problemer, fordi de forstyrrer strømmen af energi i kroppen. De forstyrrer til en vis grad lymfestrømmen og blodgennemstrømningen, og kan forårsage ubalance i kroppens organer og kirtler.


De kan derfor føre til smerte, udmattelse og sygdom, der ofte forbliver udiagnosticeret i konventionel vestlig medicin.


Hver følelse har en specifik vibration af energi.


Hver følelse har sin egen specifikke vibrationsfrekvens. Er det en følelse af frygt, frustration, sorg eller f.eks skam - alle disse følelser har forskellige frekvenser.


Når en følelse dukker op gennemgår vi en følelsesmæssig proces.


Vi mærker følelsen, og vi fortsætter så med hverdagen og livet. At opleve en følelse svarer egentligt til at ånde ind og at tillade den følelse at blive bearbejdet og når den så frigives svarer det lidt som at ånde ud igen.


Nogle gange bliver følelserne fanget i kroppen , det svarer til næsten ikke at kunne trække vejret frit og kunne ånde helt ud.


Dermed forbliver følelsen i vores system.


Selv mindre intense følelser kan blive fanget i kroppen. Dette sker normalt når personen er svækket , hvis personen er træt eller ude af balance eller syg eller overvældet af en oplevelse/traume.


En fastlåst følelse er i bogstaveligeste forstand en kugle af følelsesmæssig energi af forskellige størrelser og karakter, som sidder i fast i kroppen og blokerer for kroppens energiflow.


De forstyrrer kroppens normale energifelt.


Det er i princippet faktisk simpelt at identificere de fastlåste følelser ved hjælp af de rette værktøjer i form af teknikker, spørgsmål samt muskeltestning.


Frigivelse af en fastlåst følelser kan opnåes ved hjælp af intention, den styrende meridian og magnetisk energi.


Når vi frigiver fastlåste følelser, så er det meget kraftfuldt , hvis intentionen er et mål eller et ønske om at skabe eller opnå noget.


Denne form for energiarbejde fungerer derfor bedst, når hensigten er klar og fokuseret, Det er meget vigtigt at være fokuseret og processen kræver en bevidsthed og klarhed omkring følelsen du ønsker at frigive og den transformation du ønsker.


De fleste mærker allerede under sessionen kraftfulde kropslige reaktioner under energiarbejdet og forløsningen.


Tag endelig kontakt til mig og få en forpligtigende samtale over telefonen hvis du er nysgerrig på hvordan en session kan hjælpe dig.


I uendelig kærlighed Annachanell

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FJERNHEALING I AFTEN

F J E R N H E A L I N G I A F T E N 🤍 Tilgivelse er den største hjerteåbner og mulighed for transformation. Bitterhed , vrede, sorg og nag gør os svage , modløse og sænker vores vibration. Når du t

Commentaires


bottom of page