top of page
0389.jpg
Søg
  • Forfatters billedeAnnachanell Staniok

Vidste du at du nemmere tiltrækker det du ønsker i dit liv, hvis du samtidigt har det sjovt ....

Vi ved alle at det er sjovt at grine, men vidste du, at det rent faktisk også forbedrer dit helbred samtidig med det forøger dine manifestationsevner.


Et godt grin:

- forbedrer dit immunsystem -booster dit humør -mindsker smerter -mindsker stress hormoner -mindsker frygt og angst

For ikke at snakke om, hvad det at grine og have det sjovt gør ved din evne til at manifestere det du ønsker i dit liv .

Som børn plejede vi at grine højt og få latterandfald mange gange om dagen. Så blev vi voksne og livet blev pludselig mere alvorligt. Det at grine og have det sjovt kom ( måske endda uden vi selv helt opdagede det) til at stå i baggrunden.

Vi har en tendens som voksne til at glemme vores intuitive behov for at have det sjovt og istedet fokusere på mål og to do lister. Og når vi er på vej hen mod vores mål så “lider” og slider vi indtil vi når derhen. Medens vi sukker og tager os til panden og siger “når jeg bare lige får det her overstået. “

Alt imens afholder vi os fra at have det sjovt , være glade og tillade os selv at være “lykkelige” på ved derhen. Lige indtil vi kan sætte flueben ved det der skal opnåes. Når det så er gjort og vi endelig har nået målet så starter vi næste projekt op og stiler mod et nyt mål.

Vi glemmer at nyde og have det sjovt i processen. Ironisk nok så er det sådan at hvis vi tillod os selv at have det sjovt undervejs, så ville vi manifestere vores drømme og ønsker langt hurtigere og meget nemmere.

Af den simle årsag at når vi har det godt og sjovt så tiltrækker vi nemmere det vi vil have fordi vi er i en høj vibration.

Udover det så er der intet som et godt latteranfald der kan få dig til at føle dig i live og som giver dig den bedste fornemmelse i kroppen også længe efter det er stoppet.

Humor hjælper dig til at se optimistisk og positivt på selv de sværeste situationer og skuffelser.

Latter smitter og bare ved at høre andre grine smiler du hurtigt selv og får lyst til at grine med.

Der er intet som en god gang latter, der kan få uoverenstemmelser og dårlige stemninger i ægteskabet ( eller forældreskabet )til at forsvinde. Latter får os til at glemme vores problemer og til at stoppe al kritik, fordømmelse og modstand.

Hvornår har du sidst haft det sjovt og mærket forløsningen ved et godt grin ?

Skal du tiltrække noget specielt i dit liv så sørg for det bliver sjovt undervejs. Gør meget mere af det du elsker og som du synes er sjovt. Prioriter det at have det sjovt højt også når tingene ikke bliver som du havde håbet på eller planlagt . Jo mere højtvibrerende du er jo mere speeder du din manifestationsproces op og kan tiltrække det du længes efter .0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FJERNHEALING I AFTEN

F J E R N H E A L I N G I A F T E N 🤍 Tilgivelse er den største hjerteåbner og mulighed for transformation. Bitterhed , vrede, sorg og nag gør os svage , modløse og sænker vores vibration. Når du t

Comments


bottom of page